Històries de sang - El Petit Bernat

El Petit Bernat

“Quan em donen sang, em poso mooolt fort!”

El nostre fill Bernat té 4 anys i pateix una malaltia anomenada Dèficit de Piruvat Quinasa, que és una anèmia hemolítica greu. Això fa que necessiti una transfusió de sang cada 2 o 3 setmanes per continuar en vida, perquè els seus glòbuls vermells es destrueixen molt ràpidament.

Us faria gràcia veure’l perquè ell mateix explica que quan li posen sang «em poso moooolt fort!!!». Hem fet el blog www.elpetitbernat.com amb el qual volem donar a conèixer el «Dèficit de Piruvat Quinasa» i conscienciar a tothom de petites coses que es poden fer per ajudar a nens com en Bernat: donar sang, ser donants de medul·la, col·laborar amb altres causes solidàries, etc. I sobretot, fer un petit homenatge a tots els petits herois que com en Bernat lluiten dia a dia sempre amb un somriure.

De debò que els donants de sang no són prou conscients del valor del seu gest. El nostre fill és viu gràcies a ells i la seva solidaritat. Sabeu que fort que és això?

Mare i pare, sempre que podem, també donem sang. Perquè voldríem poder ajudar una altra família tant com hem sentit que ho fan amb nosaltres. Moltes gràcies!