Aquesta web utilitza "cookies" per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant entenem que autoritza l'utilització d'aquestes "cookies".

"Solem anar a donar en grup, ara que tenim més temps"

Barcelona. Són amigues. Totes tres provenen del sector sanitari i han donat sang en grup a l'Hospital Clínic. La Leonor dona sang des dels 18 anys. Ha donat sang 3 vegades l'any sempre, amb molta consciència perquè és del grup 0 negatiu, que pot servir per ajudar a tothom. Aquest any però, una operació l'ha impedit fer-ho durant un temps i abans d'anar de vacances no ha volgut deixar passar més temps i ha trucat a les seves companyes. Han acudit en grup a donar al Banc de Sang de l'Hospital Clínic. I encara n'ha fallat alguna. 

Totes tres estan prejubilades i es coneixen de la feina, de l'àmbit de la salut. Leonor és secretària mèdica i la Teresa i la Carme són infermeres prejubilades de l'Hospital Clínic, que en la seva darrera etapa van coincidir a extraccions.

És per això que asseguren que tenen molt present la necessitat de sang i com és d'important no faltar a la cita, elles que han estat a l'altra banda tants anys.